- Návody šité na míru
- >
- Jak správně řídit finance vašeho hotelu a restaurace, i když nejste ekonom
Jak správně řídit finance vašeho hotelu a restaurace, i když nejste ekonom
SKU:
F20D020
CZK 1,990.00
CZK 1,990.00
Unavailable
per item
Co umíte spočítat, to dokážete řídit
Finanční desatero manažera hotelu či restaurace.
Na míru vašemu provozu.
12 finančních nástrojů, bez kterých se neobejdete.
Abyste dokonale rozuměli výkazu zisku a ztrát.
Finanční řízení není woodoo.
Rozhoduje o vašem úspěchu.
Ukážeme vám, jak na to.
- Porozumíte výsledovce, cash flow a rozvaze.
- Snadno si spočítáte "bod zlomu".
- S jistotou najdete informace, které potřebujete.
- Budete vědět jaké ukazatele kdy sledujeme a proč.
- Pochopíte lehce, co znamenají jejich výkyvy.
Součástí tutoriálu je aktivní šablona P&L pro MsExcel
Jak to probíhá:
- Zakoupíte si tutoriál
- My vás kontaktujeme
- Dohodneme termín telefonické konzultace
- Upravíme tutoriál na míru a včetně šablony odešleme
Počet stran cca 32
Autor Milan Pavelka, Jiří Jung